Onze school (schooljaar 2016-2017)

KLEUTERSCHOOL: 5 klassen

- 3de kleuterklas A: juf Monique Aerts                                       14 kleuters
- 3de kleuterklas B: juf Karen Bergmans                                     16 kleuters
    juf Karen is in verwachting en wordt vervangen door juf Marjanka
- 2de kleuterklas: juf Mariet Verstappen                                   20 kleuters
- 1ste kleuterklas: juf Gaby Simons                                             19 kleuters
- instapklas: juf Kim Kuppens                                                      6 kleuters
  (6 instapdata tijdens het schooljaar)
Alle kleuters krijgen 2 lestijden bewegingsopvoeding per week van
juf Leen Casters. Onze kinderverzorgster is juf Inge Croisiaux.
Juf Kim Rutten, juf Patricia Van Passel en juf Luana De Maggio (zorg)
geven ondersteuning in de kleuterklassen.

LAGERE SCHOOL: 9 klassen

- 1ste leerjaar A: juf Rien Verachtert                                                   18 lln.
- 1ste leerjaar B: juf Sara Nies                                                            18 lln.
- 2de leerjaar A: juf Lieve Winter / juf Luana De Maggio                      16 lln.
- 2de leerjaar B: juf Natalie Miniaci                                                     16 lln.
- 3de leerjaar A: juf Carla Leysmans / juf Valerie Panis                         18 lln.
- 3de leerjaar B: juf Miet Monnens                                                      18 lln.
- 4de leerjaar: juf Inge Rommel / juf Kathleen Ferson                          24 lln.
- 5de leerjaar: meester Noël Knevels / meester Ief Paredis                  23 lln.
- 6de leerjaar: juf Nathalie Pareyn                                                      20 lln.

Juf Luana De Maggio is de zorgcoördinator en geeft ondersteuning.
Alle leerlingen van de lagere school krijgen 2 lestijden per week
bewegingsopvoeding van meester Johan Das.

ICT: meester Steven Casters en meester Johan Das.
Administratie: Nele Bergmans en Steven Casters.
Directie: Mr. Marc Vandeurzen

-----------------------------------------------------------------------------------